Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


Blog: N381 Donkerbroek

ProNed voert verschillende werkzaamheden uit bij de reconstructie van de N831 in Donkerbroek. We houden u graag op de hoogte van de uitvoering van onze activiteiten op dit gave project. Onderstaand treft u diverse updates over onze werkzaamheden bij het project N381 Donkerbroek.

Update 07/04/2020

Diverse werkzaamheden door het ProNed-team

Er wordt sinds eind 2018 hard gewerkt aan de N381 tussen Donkerbroek en Oosterwolde. De weg wordt door Heijmans aangepast van 1×2 rijstroken naar 2×2 rijstroken. Maar ook 5 kunstwerken worden aangepast op de 2×2 situatie. Halverwege 2020 moet het verkeer via de dubbelbaanse N381 van Donkerbroek naar Oosterwolde rijden.

In opdracht van Heijmans Infra voert ProNed diverse werkzaamheden uit. In het laatste kwartaal van 2019 zijn wij gestart bij de Lochtenrekbrug met conserveringswerkzaamheden van het beton. Zo worden brugdekken waterafstotend gemaakt met een hydrofobeeermiddel en kunstwerken voorzien van een kleurcoating met anti graffiti eigenschappen. De permanente beschermende polyurethaancoating wordt vakbekwaam over een hechtprimer gerold. Afgelopen week is het grootste kunstwerk van het tracé ’t West weer open gegaan voor het verkeer en rijden de voertuigen door de grote “grijze bak”.

ProNed zal nog een vaker op dit mooie project te vinden zijn met het uitvoeren van verschillende diensten. Wij houden u graag op de hoogte van de voortgang. Benieuwd naar de volgende update? Hou dan zeker onze mail én Social Media kanalen in de gaten!

Update 21/11/2019

ProNed in Donkerbroek

Op de N381 tussen Donkerbroek en Oosterwolde is ProNed, in opdracht van Heijmans afgelopen maand gestart met de conserveringswerkzaamheden aan de Lochtenrekbrug.

Vanaf het water wordt dit kunstwerk voorzien van een beschermende polyurethaancoating. Ook worden de onderdoorgang ’t West, fietstunnel ‘t Hoogezand, autotunnel Balkweg en het viaduct Drie Tolhekken op dit traject aangepakt door ProNed. Halverwege 2020 moet het verkeer via de dubbelbaanse N381 van Donkerbroek naar Oosterwolde rijden.