Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


Ons werkgebied in België

Verspreid over heel België, komen waardevolle civieltechnische en infrastructurele werken voor. Overal waar deze werken zijn, daar is ProNed! Met onze jarenlange ervaring voeren wij werkzaamheden uit voor grote nationale en internationale opdrachtgevers en reinigen, beschermen en behouden wij alle mogelijke ondergronden. Wij bieden oplossingen voor vrijwel alle reinigings- en beschermingsvragen door gebruik te maken van hoogwaardige technieken. Het maakt niet uit hoe groot of complex het probleem is ons antwoord is standaard “dat gaan we regelen”. ProNed is jouw partner op het gebied van reinigen, beschermen en behouden.

Waar kom je ons onder andere tegen?

Onze brochure

Heeft u onze brochure al gezien? Hierin omschrijven wij wie we zijn, waar we goed in zijn én voor wie we dat doen. We hebben dit zo overzichtelijk mogelijk gepresenteerd in een handzaam exemplaar met gave foto’s van onze medewerkers en onze projecten!

Zet de eerste stap

Meer info of een offerte aanvragen?

Voor alle informatie over onze activiteiten kun je bij ons terecht. We vertellen je er graag meer over. Daarnaast is het ook mogelijk om een offerte op te vragen voor een van onze activiteiten. Natuurlijk wisselen we graag eens van gedachte! Contacteer ons via info@proned.be of door te bellen naar 0380 801 29.