Betoncoating voor de Michiel de Ruyterbrug in Urk

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


Project

Betoncoating voor de Michiel de Ruyterbrug in Urk

Project

Details

Locatie
Urk
Opdrachtgever
Knipscheer Infrastructuur bv
Datum uitvoering
2022

Project

Werkzaamheden

Het is een van de meest kenmerkende bouwwerken van Urk; de nieuwe Michiel de Ruyterbrug. Deze derde brug over de Urkervaart verbindt de nieuwbouwwijk Schokkerhoek met de oude kern van Urk.

Het ontwerp van ipv Delft is helemaal afgestemd op de vele gezichten die Urk heeft. De zuidzijde van de brug bestaat uit robuuste materialen en scherpe lijnen. De noordzijde heeft juist elegante gebogen vormen en een strakke betonlook.

Het meest markante onderdeel van de Michiel de Ruyterbrug is de stalen hameitoren en de balans. Wanneer de brug open staat vormen deze twee elementen samen een boetnaald. Een gereedschap dat vissers gebruikten om hun netten te repareren.

ProNed mocht in opdracht van Knipscheer Infrastructuur bv een steentje bijdragen aan de realisatie van de Michiel de Ruyterbrug. Na de randen van de brug grondig te hebben gereinigd, hebben we deze voorzien van een KEIM betoncoating. Dankzij de speciale samenstelling van deze betonverf is de ondergrond beschermd tegen weersinvloeden en schadelijke stoffen uit de atmosfeer. Het resultaat: een onovertroffen levensduur.

Op zoek naar de juiste coating voor jouw project? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
online free course
download mobile firmware
Download Nulled WordPress Themes
lynda course free download