Duurzaam bouwen & beschermen in Amsterdam

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


Project

Duurzaam bouwen & beschermen in Amsterdam

Project

Details

Locatie
Amsterdam
Opdrachtgever
Heijmans Infra
Datum uitvoering
2022

Project

Werkzaamheden

Onderdoorgangen zijn geliefde canvassen voor graffitikunstenaars. Om ongewenste graffiti in onderdoorgangen zoveel mogelijk te voorkomen, behandelt ProNed deze vaak met beschermde coatings.

Zo ook in Amsterdam, waar Heijmans in opdracht van ProRail een onderdoorgang bij de Contactweg heeft gerealiseerd. Deze onderdoorgang is in diverse opzichten bijzonder te noemen. Zo is de betonnen tussenwand van het fietspad geheel gemaakt van gerecycled materiaal. En dankzij het slimme ontwerp wist Heijmans de lengte van de spoorwegonderdoorgang zo’n 150 meter in te korten. Een kostenbesparende én duurzame oplossing.

Die duurzaamheid willen alle partijen graag voortzetten. Daarom hebben wij in opdracht van Heijmans Infra BV de onderdoorgang behandelt met KEIM betonverf en een anti-graffiti coating. De KEIM-laag beschermt het beton tegen atmosferische invloeden en verlengt de levensduur aanzienlijk. De anti-graffiticoating maakt de ondergrond onderhoudsvriendelijk, waardoor het verwijderen van verf, inkt, posters en stickers een stuk eenvoudiger is.

Jouw kunstwerken ook beschermen tegen wildplak en graffiti? We komen graag voor je in actie!

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
udemy paid course free download
download lenevo firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy paid course