Epoxy voegmortel door ProNed

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!
Project

Epoxy voegmortel door ProNed

Project

Details

Locatie
Amsterdam
Opdrachtgever
Datum uitvoering
2020

Project

Werkzaamheden

Epoxy voegmortel aanbrengen, een van de expertises van ProNed

Het is een veelvoorkomende ergernis en niet fraai om te zien. Onkruid tussen de voegen van het straatwerk. Het verwijderen van het onkruid is arbeidsintensief en vaak milieubelastend. Door de voegen van de bestrating te voorzien van een 2 componenten epoxy voegmortel is dit probleem voorgoed verleden tijd en ontstaat een langdurig onderhoudsvrij resultaat. ProNed heeft in de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in de verwerking en applicatie van voegmortels.

ProNed heeft de voegen van het talud van een onderdoorgang in Amsterdam voorzien van voegmortel. De voegmortel bestaat uit 2-componenten welke met elkaar vermengd worden. Vervolgens wordt de mix toegevoegd aan 25 kilo vulstof. De massa wordt daarna aangebracht op de uitgespoten voegen van het talud om deze in de voegen te vegen en te verdelen.

Het aanbrengen van een voegmortel wordt vaak in de combinatie gedaan met andere conserveringswerkzaamheden. Zo wordt deze onderdoorgang weer voorzien van fris schilderwerk en prachtige kunstuitingen.

Houd onze social media kanalen in de gaten voor de updates over dit project.

Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download micromax firmware
Download Premium WordPress Themes Free
free online course