Fietstunnels in Gent beschermd tegen graffiti

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


Project

Fietstunnels in Gent beschermd tegen graffiti

Project

Details

Locatie
Gent
Opdrachtgever
Willemen Infra NV.
Datum uitvoering
2022

Project

Werkzaamheden

Gent kent veel straten waar je prachtige muurschilderingen kunt bewonderen, er is zelfs een graffitiwandeling. Toch is het niet de bedoeling dat de hele stad gebruikt wordt als canvas.
Zo ook de tunnels die deel uitmaken van het R4WO project. Hier heeft ProNed Anti-Graffiti mogen aanbrengen.

In 2022 is op het drukke verkeerspunt op de ring rond Gent de aanleg van ‘de rotonde van de toekomst’ geopend. Deze rotonde zou de verkeersproblemen moeten oplossen voor de duizenden motorvoertuigen die hier dagelijks rijden.
Ook voor fietsers is er een oplossing bedacht. Er is geïnvesteerd in 25 km aan fietsinfrastructuur, waaronder drie fietstunnels onder het ovaal in Wippelgem. De nieuwe tunnels zorgen ervoor dat fietsers geen enkele auto kruisen en zorgeloos langs de spoorweg kunnen fietsen.

Deze gloednieuwe tunnels moeten er verzorgd uit blijven zien. Graffiti is dus niet gewenst. Daarom heeft ProNed, in opdracht van Willemen Infra NV., een anti-graffiti coating aangebracht. Er is gekozen voor GraffitiGuard Permanent. Deze coating zorgt ervoor dat de ondergrond makkelijk te reinigen is. De graffiti kan eenvoudig (en indien nodig meerdere keren) worden verwijderd, zonder het risico hierbij de ondergrond te beschadigen.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download coolpad firmware
Download WordPress Themes
free download udemy course