Hydrofoberen & anti-graffiti voor de Roggebotbrug

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


Project

Hydrofoberen & anti-graffiti voor de Roggebotbrug

Project

Details

Locatie
Kampen
Opdrachtgever
Mobilis TBI
Datum uitvoering
2022

Project

Werkzaamheden

Verkeersproblemen en de N307. Ze werden vaak in één zin genoemd. Oorzaak hiervan waren o.a. het langzaam rijdende (landbouw)verkeer en de opening van de Roggebotbrug in de spitsuren.

In het voorjaar van 2019 heeft de Provincie Flevoland een plan gemaakt om de verkeersproblemen op de N307 aan te pakken. Er werd al snel gestart en inmiddels worden deze maand de laatste liggers van de Roggebotbrug geplaatst.

ProNed heeft in opdracht van Mobilis TBI al diverse keren een steentje bij mogen dragen aan de werkzaamheden die bij dit project kwamen kijken. De laatste keer kwamen we in actie om de onderdelen van de Roggebotbrug te reinigen en beschermen tegen allerlei soorten vuil en vocht.

Zo hebben we het dek, de schampkanten en stootplaten gehydrofobeerd. Hierdoor zijn de wegonderdelen van de brug goed beschermd tegen schadelijke stoffen zoals dooizouten.

Op andere onderdelen, zoals de wanden en pijlers, hebben we KEIM mineraalverf en een anti-graffiti coating aangebracht. Het maakt de constructie extra sterk en bovendien bestand tegen weersinvloeden, schadelijke stoffen uit de atmosfeer en ongewenste graffiti.

Download Nulled WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
lynda course free download
download lenevo firmware
Free Download WordPress Themes
free online course