ProNed en NoorderSpoort

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!
Project

ProNed en NoorderSpoort

Project

Details

Locatie
Zwolle
Opdrachtgever
NoorderSpoort
Datum uitvoering
2020

Project

Werkzaamheden

Mooi nieuw project voor ProNed

In opdracht van NoorderSpoort is ProNed gestart met het conserveren van een nieuw viaduct. Het gehele viaduct is grondig gereinigd wat dient als basis voordat een conserverend systeem wordt aangebracht. Na het reinigen, is een dekkend mineraal verfsysteem aangebracht.
Het viaduct is voor de lange termijn beschermd tegen graffiti en diverse vervuilingen van buitenaf. Tevens zorgt het voor een nette uitstraling door o.a. de lange kleurvastheid van het verfsysteem.  Minerale pigmenten verbleken niet en hebben een extreem hoge kleurvastheid. Daarom blijven de mineraalverven decennia lang onveranderd mooi, aangezien ze enkel hoogwaardige uv-bestendige pigmenten bevatten.

Projectinformatie Noorderspoort

Om het groeiende treinverkeer rond Zwolle op te vangen, is er ruimte nodig zodat meer treinen bij Zwolle tegelijk kunnen aankomen of vertrekken. Het spoor tussen Zwolle en de splitsing bij Herfte is nu een knelpunt. Door hier extra sporen aan te leggen, hoeven treinen van en naar Emmen of Meppel straks niet meer op elkaar te wachten. Zo wordt Zwolle als belangrijk overstapstation beter benut. Tevens worden er nieuwe viaducten gebouwd én worden de oude vervangen.

De werkzaamheden om de uitbreiding te realiseren worden uitgevoerd in project ZwolleSpoort; een aannemerscombinatie van de VolkerWessels-ondernemingen VolkerRail, Van Hattum en Blankevoort en KWS. Het werk wordt uitgevoerd in opdracht van de Zwolse Alliantie Zwaluw (Prorail).

Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
lynda course free download
download samsung firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy course