ProNed reinigt ook op hoogte

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!
Project

ProNed reinigt ook op hoogte

Project

Details

Locatie
Amsterdam
Opdrachtgever
Heijmans
Datum uitvoering
2020

Project

Werkzaamheden

einigen op hoogte, geen probleem voor ProNed!

Objecten raken door langdurige weersinvloeden verweerd en ontsierd. Vervuiling zorgt voor een verwaarloosde blik en kan bovendien op lange termijn blijvende schade aan het object veroorzaken. De mate van vervuiling is vaak afhankelijk van de ligging van het object.

Zo heeft dit geluidsscherm bij het Science Park in Amsterdam al veel te verduren gehad. De geluidsschermen waren zwaar vervuild en moesten gereinigd worden waarvoor Heijmans de mankracht van ProNed inschakelde. Het schoonhouden van schermen is werk voor specialisten wat zo efficiënt mogelijk moet worden gedaan. Dankzij de inzet van hoogwerkers en hoge druk, heet water units zijn de schermen weer schoon geworden.

Reinigingswerkzaamheden door ProNed

Specialistische reiniging van algen, graffiti, vuil en wildplak

Onder reinigen verstaan we het verwijderen van zichtbare en onzichtbare vervuilingen. Onze teams zijn elke dag op pad om groene aanslag, graffiti, posters en ander (bouw)vuil te verwijderen. Reinigen vormt ook de basis voor het aanbrengen van conserverende coatings. Goed reinigen heeft allerlei voordelen. Objecten blijven in originele staat, de kleuren zien er weer als nieuw uit én het is levensduurverlengend. Het onder hogedruk reinigen van ondergronden is ons vak. Wij reinigen snel, grondig en tegen scherpe tarieven met de modernste technieken.

Schone gevels, tunnelwanden, straatmeubilair en geluidsschermen

Wij reinigen infrastructurele civieltechnische objecten. Denk hierbij aan kunstwerken, geluidsschermen, tunnels, viaducten en onderdoorgangen. Maar ook gevels en afwerkmaterialen zoals beton, natuursteen, metaal en Cortenstaal. ProNed is dé professional voor hogedrukreiniging. Periodieke reiniging en deskundig onderhoud zijn noodzakelijk om deze bouwwerken in goede conditie te houden. U bent bij ons aan het juiste adres voor heet en koud hogedruk reinigen, stoomcleanen, al dan niet met inzet van professionele reinigingsmiddelen. Wij zijn flexibel inzetbaar en deskundig.

Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
udemy course download free
download intex firmware
Download Nulled WordPress Themes
online free course