ProNed schiet lekker op bij RijnlandRoute

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!
Project

ProNed schiet lekker op bij RijnlandRoute

Project

Details

Locatie
Leiden
Opdrachtgever
Comol5
Datum uitvoering
2021

Project

Werkzaamheden

ProNed schiet lekker op bij project RijnlandRoute in Leiden

Zoals we al eerder lieten weten is Proned onlangs gestart met het verwijderen van alle graffiti en atmosferische vervuiling op de RijnlandRoute in Leiden. In opdracht van Comol5 werd de tunnel in zijn geheel gereinigd en ontdaan van graffiti waarna ProNed diverse beschermende systemen aanbracht, waaronder KEIM. We zijn inmiddels lekker opgeschoten en de tunnel oogt weer netjes, fris én is voor de komende jaren duurzaam beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Tot slot brengt ProNed momenteel een slijtlaag aan welke we afwerken met het gewenste instrooimateriaal. Door middel van een slijtlaag, zorgen we voor een langere levensduur van het oppervlak én verbeteren we de stroef- en veiligheid. Een slijtlaag beschermt de ondergrond tegen vocht, vuil en de dagelijkse zware belasting.

Projectinformatie

De Rijnlandroute is een nieuwe wegverbinding tussen Katwijk, via de A44, en de A3 bij Leiden. De weg lost huidige knelpunten op en verbeterd de doorstroming in de regio Holland Rijnland, met name rondom Leiden en Katwijk.

Twee van de drie projecten van de Rijnlandroute zijn inmiddels in uitvoering. Het project N434/A44/A4, waarvan de geboorde tunnel onderdeel uitmaakt, wordt uitgevoerd door aannemerscombinatie Comol5.

Download Nulled WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
online free course
download samsung firmware
Free Download WordPress Themes
free online course