Behouden

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


Ons proces

Hoe wij het doen

ProNed gaat verder dan het reinigen en beschermen van uw objecten. Want alles wat het waard is om te verzorgen, beschermen, reinigen en te conserveren, is het waard om voor langere tijd behouden te blijven.

Alle zorg die u besteedt om uw objecten in een goede staat te houden is mede gericht op het langdurig behouden van deze objecten.

Waar andere stoppen, gaat ProNed verder

Wij leveren maatwerk voor de lange termijn. Van de eerste stap, advisering, tot de afsluitende stap, het onderhoud. Wij denken en werken mee aan het langdurig behouden van uw object door een op uw behoeften afgestemd meerjarig onderhoudsplan aan te bieden, vol intelligente geld- en tijdbesparende oplossingen.

In het door onze experts opgestelde duurzaam onderhoudsplan werken wij een schema uit voor de reinigingsfrequentie en herstellen of opnieuw aanbrengen van de coatings. Wij vinden het van het grootste belang om voor onze opdrachtgevers een kostenbesparing te helpen realiseren op de onderhoudskosten.

ProNed heeft voor elke ondergrond een oplossing op maat, gericht op het in originele staat te behouden van de objecten en ondergronden.

Stadsbrug Nijmegen

In samenwerking met BAM Infra Nederland is ProNed vanaf 2013, 25 jaar verantwoordelijk voor het onderhoud en de bescherming van Stadsbrug De Oversteek in Nijmegen. Één van de visitekaartjes van Nijmegen wordt door ProNed regelmatig gereinigd en ontdaan van atmosferische vervuiling, vuil en graffiti. Daarbij hoort ook het herstel van aangebrachte (anti-graffiti) coatings waar nodig.

Start jouw project

Samen met ProNed

Zet de eerste stap

En contacteer ons

Voor alle informatie over de expertises van ProNed kun je bij ons terecht, we vertellen je er graag meer over. Daarnaast is het altijd mogelijk om een offerte op te vragen. Vul het formulier in om contact op te nemen óf om een offerte aan te vragen. We staan graag voor je klaar!
Free Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
lynda course free download
download karbonn firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy paid course