Beschermen

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


Ons proces

Hoe wij het doen

ProNed: Meer dan gewoon beschermen

Onze expertise is het beschermen van alle soorten ondergronden en objecten tegen de gevolgen van schadelijke invloeden van binnen en buiten, zoals vervuiling, atmosferische invloeden, roet, roest, rot, wildplak en graffiti. ProNed zorgt er voor dat uw objecten voor lange tijd gevrijwaard blijven van de door nadelige invloeden veroorzaakte schade. Wij voorzien de objecten van verf- en coatingsystemen, sealers en andere beschermende producten.

Effectief verlengen van de levensduur van uw objecten

Denkt u aan het effectief verlengen van de levensduur van tunnels, geluidschermen, gevels en metalen constructies dan denkt u aan ProNed.

Er zijn talloze manieren om uw objecten te beschermen. ProNed kent ze allemaal en voert ze excellent uit.

Heeft u een groot of een buitengewoon complex project? Dankzij onze ervaring en expertise kennen we het woord ‘onmogelijk’ niet. Vraag ons naar advies en plan van aanpak en zult versteld staan!

Wij zijn experts in:

 • Anti-graffiti coatings
 • Anti-wildplak
 • Betonreparatie
 • Brandwerende systemen
 • Dakcoating
 • Glascoating
 • Hydrofoberen
 • Kelderafdichting
 • Kunststofvloeren
 • Markeringen
 • Nano-coatings
 • Schilderwerken
 • Slijtlagen
 • Staalconservering
 • Stofbinder
 • Voegafdichting
 • Waterdichting

Graffiti komt tegenwoordig steeds vaker voor. Dit is in de meeste gevallen echter ongewenst en het aangebrachte kunstwerk moet daarom zo snel mogelijk verwijderd worden. ProNed heeft al miljoenen vierkante meters beschermd tegen graffiti. Van geluidsschermen tot kunstwerken en van beton tot natuursteen. Wij kunnen het allemaal voorzien van een anti-graffiticoating. Hoe groot of complex de vraag ook is, wij staan graag klaar om snel te schakelen!

Lees meer

ProNed is de partner voor grootschalige hydrofobeerprojecten. Voordat wegdekken geasfalteerd worden, impregneren wij de betonconstructies met hydrofobeermiddelen die voldoen aan de laatste eisen van Rijkswaterstaat. Zo wordt schade door bijvoorbeeld dooizouten en vocht voorkomen. Inmiddels hebben wij al miljoenen vierkante meters wegdek gehydrofobeerd. Van de A2 tot de A9 en van de Rotterdamsebaan tot de Centrale As.

Lees meer

Door middel van staalconservering bescherm je staal tegen onder andere roest(vorming) en corrosie. Filliforme corrosie is een vervelende en veelvoorkomende vorm van roestvorming op stalen oppervlakken. Naast het bieden van bescherming, zorgt staalconservering voor verlenging van de levensduur van het staal.

Lees meer

Een slijtlaag wordt om verschillende redenen aangebracht. Een slijtlaag kan dienen om scheurtjes en oneffenheden op te vullen in het beton. Wanneer scheurtjes en oneffenheden zich namelijk vullen met water, zet bij vocht dit water uit waardoor het beton beschadigd. Tevens zorgt een slijtlaag ervoor dat de levensduur van het oppervlak verlengd wordt en verbeteren we de stroef- en veiligheid. Een slijtlaag beschermd de ondergrond tegen vocht, vuil en zware belasting.

Lees meer

Wanneer een brand uitbreekt, vormt de brandwerende coating een dikke, onbrandbare en isolerende koolstoflaag waardoor de ondergrond goed beschermd is. Door de unieke samenstelling van de coating is deze milieuvriendelijk én onschadelijk voor de gezondheid. Tevens is de coating gifvrij en reukarm.

Lees meer

Het komt steeds vaker voor dat objecten illegaal volgeplakt worden met posters, stickers of andere bekladding. Dit kan allerlei vervelende gevolgen hebben zoals een negatieve uitstraling en kwetsende vertoningen. Denk hierbij aan objecten als verkeersborden, electrakasten en straatmeubilair.

Lees meer

ProNed heeft ruime ervaring met het aanbrengen van kunststofvloeren. Van epoxy vloercoatings tot polyurethaan coating tot en met ESD vloeren. We passen kunststofvloeren toe in parkeergarages, werkplaatsen, vliegvelden en nog veel meer.

Lees meer

Het is niet altijd noodzakelijk om een vloer volledig vloeistofdicht af te werken maar je wilt geen stof, slijtage en het liefst een makkelijk te onderhouden vloer. Hiervoor kunnen we een stofbinder toepassen. Een stofbinder is een impregneermiddel voor beton- en andere vloeren.

Lees meer

Een tunnel, viaduct, onderdoorgang, geluidsscherm of ander object onzichtbaar beschermen tegen vuil, water en andere invloeden? ProNed kan je daarbij helpen! Wij hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van (Nano-)coatings. Wij kunnen coatings op verschillende manieren aanbrengen waaronder het verspuiten van coatings. Hiermee kunnen wij grotere oppervlakken voorzien van een (nano-)coating.

Lees meer

Het is belangrijk om beton op tijd te laten repareren voordat er gevaarlijke situatie ontstaan. In geval van betonrot of zelfs betonschade, verzwakt de gehele constructie. Daarnaast gaat het ten koste van het aanzien. Beton kent hoogwaardige kwaliteit en bestendigheid maar er kan nog altijd ontstaan. Hierdoor is betonherstelling noodzakelijk.

Lees meer

Door de jaren heen heeft ProNed steeds meer ervaring op gedaan met voegafdichting. Iedere voeg is uniek en daarom is ook iedere voegafdichting uniek. Wij beschikken over de benodigde kennis en ervaring op het gebied van kitwerkzaamheden om elk project tot een succes te brengen.

Lees meer

Markeringen dienen voor verschillende doeleinden zoals informeren en waarschuwen. Zo is een goede markering en belijning noodzakelijk op de Nederlandse wegen. De markeringen en belijningen kunnen in verschillende symbolen aangebracht worden. Dus meer dan alleen lijnen. Belijningen zetten wij in om bijvoorbeeld parkeervakken te voorzien van nummering.

Lees meer

Schilderen doen wij niet alleen om bijvoorbeeld het aanzien te verbeteren. Schilderen is ook een manier van onderhoud. Wij doen dit op verschillende methoden met verschillende soorten verf. Wij werken met de beste verfproducten. Afhankelijk van de ondergrond, object, wensen en eisen kiezen we de juiste methode én verfproduct.

Lees meer

Een van de veelvoorkomende oorzaken van schade is vocht omdat kelders vaak onder het grondniveau liggen waardoor het vochtgehalte hoger is. Vocht in een kelder leidt tot aanzienlijke schade. Kelderafdichting is afdichten om ervoor te zorgen dat wanden en vloeren dicht blijven. Hierdoor blijven deze droog en voorkom je schade door onder andere vocht en zouten.

Lees meer

Naast rechte vlekken bevat alle bouwwerken andere soorten oppervlakken, hoeken, bochten, voegen of dilataties. Het is van groot belang om voegen af te dichten om zo de kans op bijvoorbeeld lekkages te voorkomen. Het niet afdichten van voegen en dilataties kan ongemerkt veel schade met zich meebrengen. Een vochtmembraan is een gewapende afdichting van voegen.

Lees meer

Een glascoating vormt een duurzame laag om zo onder andere UV-straling te blokkeren zonder het natuurlijke licht tegen te houden, een ideaal zonweringsysteem. De coating bestaat vaak uit meerdere transparante dunne lagen met een verschillend brekingsindex. Hoe hoger de brekingsindex van het materiaal waaruit het glas bestaat, hoe meer het licht erop weerkaatst.

Lees meer

Door een dak te laten coaten, voorkom je (verdere) schade omdat daken poreus worden door verschillende factoren zoals het weer. Hierdoor kunnen er scheurtjes ontstaan waardoor vocht het oppervlak binnen kan dringen waardoor mossen en algen de mogelijkheid krijgen om aan het oppervlak te hechten.

Lees meer

Start jouw project

Samen met ProNed

Wat je moet weten

Bespaar kosten

Het is belangrijk om oppervlakken te beschermen. Daardoor kan vuil namelijk moeilijk hechten. En krijgen weersomstandigheden minder kans. Dat scheelt in onderhouds- én schoonmaakkosten.

Zet de eerste stap

En contacteer ons

Voor alle informatie over de expertises van ProNed kun je bij ons terecht, we vertellen je er graag meer over. Daarnaast is het altijd mogelijk om een offerte op te vragen. Vul het formulier in om contact op te nemen óf om een offerte aan te vragen. We staan graag voor je klaar!
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
free download udemy course
download intex firmware
Download WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=