Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


Wildplak verwijderen

Wildplakken gebeurt in iedere gemeente en plaats en zie je overal. Stickers, posters en affiches worden vaak zonder toestemming geplakt op lantaarnpalen, gevels en VRI kasten om evenementen aan te kondigen. Het is een eenvoudig en goedkoop promotiemateriaal. Gemeentes vinden dat wildplakken een negatieve invloed op het straatbeeld heeft. Daarom zijn veel gemeentes nogal streng in hun antiwildplakbeleid. De populairste wildplakspots worden dagelijks gecheckt.

Onder andere de Gemeente Amsterdam schakelt ons regelmatig in om wildplak te verwijderen én om een anti-wildplak coating aan te brengen zoals op en rondom ‘De Wallen’.

Bekijk alle projecten

Verwijderen van posters en wildplak

Voor het professioneel verwijderen van wildplak is kennis nodig. Er zijn verschillende methodes die ProNed hanteert om posters en stickers te verwijderen. Met een stoom hogedrukreiniger ontdoen we ondergronden van de aanplak. Als het nodig is zetten we een sticker- of lijmverwijderaar in om de lijmresten mee op te lossen en te verwijderen. Uiteraard vangen we de resten op met opvangmatten om het milieu niet te belasten.

Stickers en lijmresten verwijderen zonder chemie of hoge druk

Het verwijderen van stickers en lijmresten op geschilderde ondergronden is een lastige klus. Caramelschijven zijn speciale schijven waarmee stickers makkelijk en snel verwijderd kunnen worden. Deze stickerverwijderaars zijn gemaakt van speciaal rubber dat naar caramel ruikt. Met een caramelschijf kunnen stickers van geschilderde ondergronden veilig worden verwijderd zonder dat de verf-of laklaag wordt aangetast.

Wildplak tegengaan met een anti-aanplak coating

Wees de ongewenste stickers en posters de baas met een anti-wildplak coating. Anti-wildplak coating, ook wel anti-aanplak coating genoemd, is een speciaal type coating tegen ongewenste reclame en affiches op straat. ProNed brengt dit soort coatings aan op bijvoorbeeld schakelkasten, glasbakken en straatmeubilair. De anti-wildplak coating is er in verschillende varianten. Van een traditionele variant met een zogenaamde boomschorsstructuur tot gladde varianten.

Hoe werkt een anti-wildplak coating?

Een anti-wildplak coating werkt preventief en zorgt ervoor dat stickers en posters minder goed hechten op de ondergrond. Hierdoor zijn ongewenste affiches sneller en eenvoudiger te verwijderen. Meer informatie over het aanbrengen van een anti-wildplak coating door ProNed.

Meer lezen over een anti-wildplak coating?

Zet de eerste stap

Meer info of een offerte aanvragen?

Voor alle informatie over het verwijderen van wildplak kun je bij ons terecht. We vertellen je er graag meer over. Daarnaast is het ook mogelijk om een offerte op te vragen voor het verwijderen van aanplak door ProNed. Natuurlijk wisselen we graag eens van gedachte! Contact met ons opnemen kan via info@proned.nl of door te bellen naar 0380 801 29.
Start jouw project

Samen met ProNed